Informatii utile

Raport activitate CPC 2016

dasiasi

Pentru a vizualiza documentul click aici.

[citeste mai mult]

RAPORT Privind activitatea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului -2016-

dasiasi

I. Consideraţii generale 4 II. Activităţi şi rezultate obţinute în protecţia copilului 4 A. Situaţia copiilor în dificultate, aflaţi în măsură de protecţie 4 A.1. Situaţia copiilor aflaţi in centrele de plasament 4 A.2. Activităţi derulate în cadrul Serviciului Management de Caz 7 A.3. Evoluţia numărului de copii ocrotiţi prin măsuri de tip familial 15 B. Adopţie şi postadopţie 18 C. Prevenirea cazurilor de abandon 23 D. Prevenirea abuzului şi a neglijării de orice fel precum şi a fenomenelor care determină intrarea copilului (...)

[citeste mai mult]

Raport privind activitatea de asistenta si protectie sociala a DGASPC Iasi

dasiasi

Raport privind activitatea de asistenta si protectie sociala a Directiei Generale de Asistenta Sociale si Protectia Copilui Iasi - detalii aici

[citeste mai mult]

Declaratii de avere si de interese 2016

dasiasi

Abalasi Maria - click aici pentru a vizualiza Declaratia Adomnicai Cristian Paul - click aici pentru a vizualiza Declaratia Aghion Manuel - click aici pentru a vizualiza Declaratia Ailenei Marcela - click aici pentru a vizualiza Declaratia Albet Carmen Luciana - click aici pentru a vizualiza Declaratia Amarii Manuela  - click aici pentru a vizualiza Declaratia Andor Maria - click aici pentru a vizualiza Declaratia Andries Vasilica - click aici pentru a vizualiza Declaratia Anghel Nicoleta - click aici pentru a vizualiza Declaratia Antohi Ioana - (...)

[citeste mai mult]

Regulament intern 2016

dasiasi

Regulamentul intern al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi

[citeste mai mult]

lista de la 1 la 5 din 10