Stiri

Comunicat de presă Ziua de 15 mai a devenit oficial ZIUA FAMILIEI ROMÂNE.

dasiasi

                                                          Comunicat de presă Ziua de 15 mai a devenit oficial ZIUA FAMILIEI ROMÂNE.   Zi instituita de Adunarea Generala a ONU in data de 20.09.1993 La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului, propunere susţinută şi de Patriarhia Română, ziua de 15 mai a devenit oficial ZIUA FAMILIEI ROMÂNE   Ziua Internaţionala a Familiei (...)

[citeste mai mult]

Comunicat presa amp mai 2019

dasiasi

Comunicat presa amp mai 2019

[citeste mai mult]

Voluntariat

Voluntariat

  ”Nu poți trăi o zi perfectă fără să faci ceva pentru cineva care nu te va putea răsplăti niciodată.” – John Wooden   D.G.A.S.P.C. Iași, prin gama variată de activități organizate în cadrul structurilor din subordinea acesteia, oferă șansa persoanelor care sunt interesate să desfășoare activițăți de voluntariat de a se dezvolta profesional și de a se familiariza cu specificul activităților din domeniul social. Dacă simți nevoia de a da ceva în schimb către societate, de a-i ajuta pe cei mai puţin norocoşi sau de a (...)

[citeste mai mult]

Transparenta decizionala- PLANUL ANUAL DE ACȚIUNE anul 2019

dasiasi

Transparenta decizionala-    PLANUL ANUAL DE ACȚIUNE  anul 2019 al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași privind serviciile sociale administrate și finanțate de Consiliul Judetean Iași. ERATA: Propunerile, sugestiile, observatiile cu privire la Planul anual de actiune pe anul 2019 se pot transmite in scris, pe adresa dasiasi@iasi.rdsmail.ro pana la data de 15.04.2019. Propunerile, sugestiile, observatiile cu privire la Planul anual de actiune pe anul 2019 se pot transmite in scris, pe adresa dasiasi@iasi.rdsmail.ro pana la data de (...)

[citeste mai mult]

Comunicat proiect ”TEAM-UP - Progres in calitatea ingrijirii alternative a copiilor”

dasiasi

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului in calitate de partener, implementeaza proiectul ”TEAM-UP - Progres in calitatea ingrijirii alternative a copiilor” - detalii aici

[citeste mai mult]

lista de la 1 la 5 din 21