Stiri

Plan anual de actiune privind serviciile sociale pentru anul 2021

dasiasi

Planul anual de actiune al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași privind serviciile sociale administrate și finanțate de Consiliul Judetean Iași pentru anul 2021 - detalii aici Propunerile, sugestiile, observatiile cu privire la Planul anual de actiune pe anul 2021 se pot transmite in scris, pe adresa office.dgaspcis@dasiasi.ro  pana la data de 18 ianuarie.

[citeste mai mult]

Comunicat de presa proiect TEAM-UP

dasiasi

Comunicat de presa in proiectul "TEAM-UP- Progres in calitatea ingrijirii alternative a copiilor" - detalii aici  

[citeste mai mult]

Comunicat de presa

dasiasi

Comunicat de presă Iași, 29 iunie 2020   Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași în parteneriat cu Fundaţia Hope and Homes for Children au dat startul lucrărilor de construcție a primei case de tip familial, destinată copiilor din sistemul de protecţie specială din municipiul Iaşi             12 copii  se vor muta în prima casă de tip familial, dezvoltată         în cadrul proiectului de închidere a Centrului Rezidenţial (...)

[citeste mai mult]

Comunicat de presa - Ziua Nationala pentru Adoptii

dasiasi

COMUNICAT ”Mami si tati va  iubesc mult si vor fi întotdeauna lângă voi!” Părinții adoptatori     În anul 2014, data de 2 iunie a fost declarată, prin lege, “Ziua Națională pentru Adopții”.   Nu întâmplător Ziua naţională pentru adopţie urmează în calendar celei internaţionale a copilului şi a părinţilor. “Ziua Națională pentru Adopții”, marcată astăzi, 2 iunie, este o zi specială în care trebuie sărbătoriți toți copiii adoptați, dar și părinții (...)

[citeste mai mult]

Comunicat de presa - Ziua Internationala a Copilului

dasiasi

1 Iunie - Ziua Internațională a copilului             În fiecare an, în prima zi de vară  se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea. A fost sărbătorită pentru prima dată la nivel naţional în Turcia în data de 23 aprilie 1920. Ziua Internaţională a Copilului - 1 Iunie, a intrat (...)

[citeste mai mult]

lista de la 1 la 5 din 37