Stiri

Ziua Familiei si Ziua Asistentului Maternal Profesionist

dasiasi

COMUNICAT DE PRESA – ZIUA FAMILIEI SI ZIUA ASISTENTULUI MATERNAL PROFESIONIST                             Ziua de 15 mai a devenit oficial  ZIUA FAMILIEI ROMÂNE.  Ziua Internationala a Familiei este un prilej pentru actiuni de constientizare si de intarire a rolului familiei in societate Simbolul pentru Ziua Internationala a Familiei consta intr-un cerc verde ce contine o imagine cu rosu. Aceste elemente desenate simplu reprezinta simboluri (...)

[citeste mai mult]

Comunicat de presa privind inchiderea Centrului de Plasament ÔÇŁVeniamin CostacheÔÇŁ

dasiasi

Hope and Homes for Children ╚Öi Direc╚Ťia General─â pentru Asisten╚Ť─â Social─â ╚Öi Protec╚Ťia Copilului Ia╚Öi au închis Centrul de Plasament „Veniamin Costache” din Ia╚Öi - detalii aici

[citeste mai mult]

Comunicat de presa Ziua Copilului

dasiasi

Comunicat de Pres─â Ziua copilului la DGASPC Ia┼či     Direc┼úia General─â de Asisten┼ú─â Social─â ┼či Protec┼úia Copilului Ia┼či (DGASPC Ia┼či), institu┼úie public─â de interes jude┼úean care func┼úioneaz─â sub autoritatea Consiliului Jude┼úean Ia┼či, desf─â┼čoar─â pentru copiii beneficiari ai serviciilor de asisten┼ú─â social─â afla┼úi în eviden┼ú─â, cu ocazia Zilei Interna┼úionale a Copilului, activit─â┼úi cu tematic─â specific─â acestui eveniment, astfel:         ORA 11 – ”DESCHIDETI PORTILE COPILARIEI !” (...)

[citeste mai mult]

Comunicat - Gala Psihologului 2017

dasiasi

COMUNICAT DE PRES─é  DIREC╚ÜIA GENERAL─é DE ASISTEN╚Ü─é SOCIAL─é ╚śI PROTEC╚ÜIA COPILULUI IA╚śI prin CENTRUL DE FORMARE PROFESIONAL─é organizeaz─â în data de 29 mai 2017, GALA PSIHOLOGULUI din cadrul D.G.A.S.P.C. IA╚śI. Evenimentul se înscrie în cadrul Zilei Na╚Ťionale a Psihologului, prin acesta s─ârb─âtorindu-se primul act de reglementare a profesiei de psiholog în România. Acum 13 ani, în data de 27 mai 2004, Parlamentul României emitea Legea nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liber─â practic─â, înfiin┼úarea, (...)

[citeste mai mult]

Comunicat de presa Ziua Familiei

dasiasi

    Comunicat de Pres─â       Ziua Familiei, marcat─â în toat─â lumea pe 15 mai, a fost una cu o înc─ârc─âtur─â emo╚Ťional─â aparte pentru copiii centrelor de plasament din jude╚Ťul Ia┼či     A fost ziua în care o parte dintre ei s-au reîntâlnit cu p─ârin╚Ťii, bunicii sau fra╚Ťii care ╚Öi-au f─âcut timp ╚Öi au r─âspuns invita╚Ťiei pline de dor a celor mici. An de an centrele reziden╚Ťiale pentru copii din subordinea DGASPC Ia┼úi organizeaz─â cu prilejul Zilei Familiei astfel de întâlniri emo╚Ťionante, (...)

[citeste mai mult]

lista de la 1 la 5 din 16