Stiri

Comunicat de presa - Ziua Nationala pentru Adoptii

dasiasi

COMUNICAT ”Mami si tati va  iubesc mult si vor fi întotdeauna lângă voi!” Părinții adoptatori     În anul 2014, data de 2 iunie a fost declarată, prin lege, “Ziua Națională pentru Adopții”.   Nu întâmplător Ziua naţională pentru adopţie urmează în calendar celei internaţionale a copilului şi a părinţilor. “Ziua Națională pentru Adopții”, marcată astăzi, 2 iunie, este o zi specială în care trebuie sărbătoriți toți copiii adoptați, dar și părinții (...)

[citeste mai mult]

Comunicat de presa - Ziua Internationala a Copilului

dasiasi

1 Iunie - Ziua Internațională a copilului             În fiecare an, în prima zi de vară  se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea. A fost sărbătorită pentru prima dată la nivel naţional în Turcia în data de 23 aprilie 1920. Ziua Internaţională a Copilului - 1 Iunie, a intrat (...)

[citeste mai mult]

Comunicat de presa proiect TEAM-UP

dasiasi

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi in calitate de partener al proiectului ”TEAM-UP - Progres in calitatea ingrijirii alternative a copiilor” continua campania de recrutare a persoanelor care doresc sa devina asistenti maternali - detalii aici

[citeste mai mult]

Comunicat privind proiectul Venus - "Impreuna pentru o viata in siguranta"

dasiasi

Comunicat privind proiectul Venus "Impreuna pentru o viata in siguranta" - detalii aici

[citeste mai mult]

lista de la 1 la 5 din 34