Stiri

Comunicare de presa scoala de vara in asistenta sociala 2018

Comunicare de presa scoala de vara in asistenta sociala 2018

Comunicare de presa scoala de vara in asistenta sociala 2018 - detalii aici

[citeste mai mult]

Ziua Familiei si Ziua Asistentului Maternal Profesionist

dasiasi

COMUNICAT DE PRESA – ZIUA FAMILIEI SI ZIUA ASISTENTULUI MATERNAL PROFESIONIST                             Ziua de 15 mai a devenit oficial  ZIUA FAMILIEI ROMÂNE.  Ziua Internationala a Familiei este un prilej pentru actiuni de constientizare si de intarire a rolului familiei in societate Simbolul pentru Ziua Internationala a Familiei consta intr-un cerc verde ce contine o imagine cu rosu. Aceste elemente desenate simplu reprezinta simboluri (...)

[citeste mai mult]

Comunicat de presa privind inchiderea Centrului de Plasament ÔÇŁVeniamin CostacheÔÇŁ

dasiasi

Hope and Homes for Children ╚Öi Direc╚Ťia General─â pentru Asisten╚Ť─â Social─â ╚Öi Protec╚Ťia Copilului Ia╚Öi au închis Centrul de Plasament „Veniamin Costache” din Ia╚Öi - detalii aici

[citeste mai mult]

Comunicat de presa Ziua Copilului

dasiasi

Comunicat de Pres─â Ziua copilului la DGASPC Ia┼či     Direc┼úia General─â de Asisten┼ú─â Social─â ┼či Protec┼úia Copilului Ia┼či (DGASPC Ia┼či), institu┼úie public─â de interes jude┼úean care func┼úioneaz─â sub autoritatea Consiliului Jude┼úean Ia┼či, desf─â┼čoar─â pentru copiii beneficiari ai serviciilor de asisten┼ú─â social─â afla┼úi în eviden┼ú─â, cu ocazia Zilei Interna┼úionale a Copilului, activit─â┼úi cu tematic─â specific─â acestui eveniment, astfel:         ORA 11 – ”DESCHIDETI PORTILE COPILARIEI !” (...)

[citeste mai mult]

Comunicat - Gala Psihologului 2017

dasiasi

COMUNICAT DE PRES─é  DIREC╚ÜIA GENERAL─é DE ASISTEN╚Ü─é SOCIAL─é ╚śI PROTEC╚ÜIA COPILULUI IA╚śI prin CENTRUL DE FORMARE PROFESIONAL─é organizeaz─â în data de 29 mai 2017, GALA PSIHOLOGULUI din cadrul D.G.A.S.P.C. IA╚śI. Evenimentul se înscrie în cadrul Zilei Na╚Ťionale a Psihologului, prin acesta s─ârb─âtorindu-se primul act de reglementare a profesiei de psiholog în România. Acum 13 ani, în data de 27 mai 2004, Parlamentul României emitea Legea nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liber─â practic─â, înfiin┼úarea, (...)

[citeste mai mult]

lista de la 1 la 5 din 16